Licenties

VMM Concepts is de exclusieve wereldwijde vertegenwoordiger van de in Parijs woonachtige Argentijnse kunstenaar Guillermo Forchino en de in Amsterdamse woonachtige neo-pop artist Selwyn Senatori

The Comic art of Guillermo Forchino

Vanaf de jaren ‘80 maakt de kunstenaar Guillermo Forchino 3D-beelden van mensen en allerlei vervoermiddelen in een unieke, komische, cartoon-achtige stijl.Guillermo boetseert en creëert zeer herkenbare creaties die een brede doelgroep aanspreken. De kunstwerken van Guillermo Forchino brengen een lach op ieders gezicht.

Meer dan tien jaar geleden heeft VMM Concepts Guillermo Forchino ontdekt en met hem een exclusieve licentie-overeenkomst afgesloten.Sindsdien vervaardigen wij de reproducties van deze beelden in verschillende formaten.

Alles onder deskundig toezicht van de maker Guillermo Forchino. Hij draagt er zorg voor dat al zijn werken exact, in detail en zéér hoogwaardig worden gereproduceerd.Zijn kunstwerken zijn allen voorzien van een genummerd certificaat van echtheid en zijn wereldwijd alleen in de betere giftshops en kunstgaleries verkrijgbaar.

In meer dan 45 landen worden deze kunstwerken onder de collectienaam ‘The Comic art of Guillermo Forchino’ via vele lokale distributeurs aan de retail geleverd.

Klik hier voor een bezoek aan onze website: www.forchino.com

Selwyn Senatori

Selwyn Senatori is een Nederlandse kunstenaar met een Italiaanse achtergrond. Stuitend stijlvol en tegelijk plat Amsterdams. Senatori is de man van het driedelige pak, het pochet, de op maatgemaakte schoenen, met een glas champagne in de hand, maar ook van de korte broek vol verfvlekken en een paar slippers. Het gaat niet om wat je draagt, het gaat om hoe je het draagt. Selwyn Senatori weet dat.

Hij weet ook altijd wat er op zijn volgende doek komt. Bekend om zijn Neo-pop Art waarin hij onderwerpen tot grote proporties opblaast en zijn geheel eigen en onnavolgbare stijl levert hij kunst die instantly happy maakt. Senatori geniet van de mooie dingen van het leven en haalt hier zijn inspiratie uit.

Nu verkrijgbaar, i.s.m. VMM Concepts, de Senatori Town collectie in 3D.

Klik hier voor een bezoek aan onze website : www.senatoritown.com.