Custom made BEELDEN

VMM Concepts heeft een eigen creatief team en studio in huis. Door de samenwerking van deze studio met haar vaste partners in sculpting en 3D-design in Het Verre Oosten zijn al vele unieke concepten en campagnes ontwikkeld.

We zijn specialist op het gebied van 3D sculpting, dit mag blijken uit onder andere de exclusieve samenwerking met de KNVB voor het tweemaal produceren van miniatuur voetbalspelers van Het Nederlands Elftal. Ook de complete collectie van Laaf in samenwerking met De Efteling, is uitgewerkt tot een volwaardig merk en een internationaal verkoopsucces.

 

BUURMAN EN BUURMAN

“Kunnen jullie ook de characters van Buurman en Buurman uitvoeren in een tuinbeeld?” Het antwoord op de vraag van onze klant konden wij beantwoorden met een volmondig “ja”. Naast het gedetailleerd uitwerken van de vorm en specficaties van het materiaal, in samenwerking met de licentiehouder, werd ook het ontwerpen van de verpakking niet vergeten. Een groot succes bij de tuincentra!

HET VOLK VAN LAAF

VMM Concepts is voortgekomen uit Laaf Products, opgericht door Cees Vrisekoop. Hij heeft de Laaf, in samenwerking met De Efteling, uitgewerkt tot een volwaardig merk en een internationaal verkoopsucces. Dit heeft de grondslag gelegd voor hoogwaardige productie van licentieproducten en uitbreiding naar een scala van retail acties.

Het volk van Laaf bestond uit unieke karakters, kent u Laaf Loeres, Laaf Lurk, Laaf Luier, Laaf Lach,en Laaf Lastpost nog? In de hoogtijdagen van Laaf waren er 750 verschillende items op de markt; wc-borstels, beeldjes, tuinbeelden, pennenbakjes, klokken, je kunt het zo gek niet bedenken of het was er. En alles voorzien van een 3D uitvoering van een Laaf.


Klanten