(Nederlands) Custom made AWARDS

Sorry, this entry is only available in Dutch.

EREDIVISIE AWARDS

Jaarlijks vindt de uitreiking van de Eredivisie Awards plaats. Tijdens deze feestelijke avond worden de awards aan de beste en meest oog springende spelers van het afgelopen voetbalseizoen uitgereikt.

Voor de edities 2021|2022 en 2022|2023 heeft Brand New Live aan VMM Concepts gevraagd om een passend design te ontwerpen en te produceren.

Onze ontwerpstudio is enthousiast met de briefing aan de slag gegaan, wat resulteerde tot een unieke serie awards waarbij wij ervoor hebben gekozen om het Eredivisie logo op een creatieve en opvallende wijze toe te passen. De karakteristieke lijnen uit het Eredivisie logo zijn toegepast in het ontwerp wat het geheel een dynamisch karakter geeft passend bij de voetbalsport award.

Door elke categorie een eigen kleur voet te geven en deze kleuren te combineren met een dik acrylaat hebben de awards een luxe en stoere uitstraling gekregen. De dynamische lijnen uit het Eredivisie logo zijn extra toegepast in het ontwerp.

BUMA AWARDS

Jaarlijks worden de Buma Awards uitgereikt aan componisten en tekstschrijvers van de meest gedraaide en bestverkochte singles in het afgelopen jaar.

In samenwerking met onze opdrachtgever Brand New Live hebben wij het design van het award mogen verzorgen voor de Buma Award. Een goed voorbeeld van een tijdloos design: jaarlijks wordt dit prestigieuze award door diverse artiesten in ontvangst genomen.

(Nederlands) BOUWMAAT VAKWERK AWARDS

Voor Bouwmaat Nederland mochten wij meewerken aan het design en de productie verzorgen van de Bouwmaat Vakwerk Awards 2020.

Bij de Vakwerk Awards worden vakmensen in de bouw beloond om het vakwerk wat ze hebben geleverd en uitgedaagd om een project met het grote publiek te delen.


(Nederlands) Klanten