FRUIT VOOR IN JE EIGEN TUIN

Sparen voor Fruitstruikjes bij Jan Linders! Consumenten van Jan Linders konden bij inlevering van een volle spaarkaart en een kleine bijbetaling de zomer met fruit uit eigen tuin ervaren.

Het assortiment bestaat uit 6 populaire zachte fruitsoorten: rode aalbes, zwarte aalbes, braam, framboos, blauwe bes en groene kruisbes.De verpakking is door VMM volledig afgestemd op de huisstijl van Jan Linders

De fruitboompjes hebben een Nederlandse herkomst, zijn winterhard en staan garant voor jarenlang fruitplezier.

TUINBOEKJE

Om de campagne een vliegende start te geven heeft VMM Concepts een uitgebreid tuinboekje met handig tips voor het verzorgen van de fruitstruikjes geschreven, voorzien van cartoon-tekeningen en vormgegeven. Deze boekjes werden door Jan Linders in de startweek van de spaaractie weggeven bij het afrekenen van de boodschappen.

TUINGEREEDSCHAP

Naast de fruitstruikjes werd deze actie aangevuld met een selectie uit het assortiment van WOLF-Garten tuingereedschap. Zo konden de consumenten de fruitstruikjes planten en ook de tuin voorjaarsklaar maken.

REACTIE VAN JAN LINDERS

Van Jan Linders ontvingen we de volgende positieve feedback:

“Deze spaaractie heeft onze formule goed gedaan. Een goed verhaal, mooie content. Passend bij de formule. Mooie vers uitstraling in de winkel, verpakking met Jan Linders logo, dat ook weer goed op ons afstraalde.”

 


Klanten