HEARTBEADS FAMILY & FRIENDS

Na het grote succes van onze eerste Heartbeads collectie waren ook voor de tweede collectie Heartbeads, de family & friends edition, de aantallen niet aan te slepen. Met als gezicht van deze schitterende collectie Irene Moors en haar dochter Rosalie

COLLECTIE

Wederom kregen klanten van diverse supermarkten de mogelijkheid een prachtig gevulde armband bij elkaar te sparen. De collectie was uitgebreid met een ketting en een sleutelhanger waar de Heartbead-bedels ook aan gespaard kunnen worden.

Elke bedel van Heartbeads vertegenwoordigt door hun design allemaal een gevoel die te refereert aan “Family&Friends, zoals bijvoorbeeld: ‘Romantiek’, ‘Intuïtie’ en ‘Vriendschap’.

Er zijn 54 verschillende Heartbead-bedels, dus keus genoeg om een persoonlijke armband, ketting en sleutelhanger samen te stellen. De boodschap aan de consument is daarvoor passend: “Stel zelf je unieke sieraad samen met deze prachtige collectie”.

De armbanden, kettingen, sleutelhanger en Heartbeads-bedels kunnen voor een klein bedrag worden aangeschaft, waardoor ze bereikbaar zijn voor iedereen.


Klanten