Custom-made FIGURINES

VMM Concepts is specialist op het gebied van 3D sculpting, dit mag blijken uit onder andere, de exclusieve samenwerking met de KNVB voor het tweemaal produceren van miniatuur voetbalspelers van Het Nederlands Elftal en ook bijvoorbeeld de productie van een exclusieve serie van 3D portretten van de leden van de Koninklijke Familie gelaserd in glas, met toestemming van Het Koninklijk Huis.

VERGEER KAAS

In diverse supermarkten en retailkanalen werden bij de Kaaskoppen van Vergeer Holland, Fred & Ed Jumpers weggegeven. Kaaskoppen zijn de handig verpakte kaastussendoortjes van Vergeer Holland. De figuurtjes Fred & Ed zijn al bekend bij ouders en kinderen.

VMM Concepts ontwikkelde de 3D variant van de bestaande figuurtjes Fred & Ed. Het voetje van de diverse figuurtjes, zijn voor en achter verschillend in hoogte. Kinderen kunnen dus op verschillende manieren, en met verschillende effecten, de poppetjes wegschieten.

De actie wordt instore op de verpakkingen gecommuniceerd.

DANONE

Om kinderen te verrassen werd er een volledige serie Dinootjes van Danone in 3D vormgegeven en in kunststof uitgevoerd. Deze kleine poppetjes werden verstopt in de verpakkingen van de Danoontjes. Doordat de kinderen de hele serie compleet wilde hebben , verhoogde het marktaandeel.

Vomar

Sparky


(Nederlands) Klanten