Custom made SIERADEN-collecties

Voor het ontwikkelen van een collectie sieraden speciaal voor uw wensen of merk, bent u bij ons aan het juiste adres. Of het gaat om volwassenen of kinder sieraden, onze designers maken de gewenste vertaalslag 

WILDLANDS

De Wildlands Collectie bestaat uit 28 unieke verzilverde bedels die verzameld en gespaard kunnen worden en aan kleurrijke armbanden gehangen kunnen worden.

Alle bedels staan in het teken van de nieuwste dierentuin van Nederland; WILDLANDS Adventure Zoo, geopend 2016 in Emmen.

Van spinnen tot ezels of een kompas, voor jong en oud, voor jongens en meisjes, deze collectie heeft voor ieder wat wils.

 

De verpakkingen van onze Wildlands bedels bevatten daarnaast een extra cadeautje; een unieke kortingscode op entree ticket(s) voor WILDLANDS Adventure Zoo Emmen. Zo wordt de consument nog extra getriggerd voor “Ga mee op avontuur en ontdek alle schatten van Wildlands.”

PLENTYCHARMS

Een collectie gemaakt voor de dierenliefhebber.

Match je favoriete dier bij jouw stijl. Van hond tot kat tot paard, met deze zilverkleurige en gekleurde bedels kun je de liefde voor ieder dier tonen.

Het ruime assortiment bestaat uit het alfabet, verschillende honden rassen en andere populaire dieren met bijpassende armbandjes.

Uitgebracht in een overzichtelijke display molen voor in de winkel.

Bedacht en ontworpen door VMM Concepts en gedistribueerd door Plenty Gifts.


Klanten