KWEEKWEKEN

Een promotieactie die kinderen leert waar onze groente, kruiden en bloemen vandaan komen. Daarnaast leren ze omgaan met de natuur en uiteraard is samen tuinieren hartstikke leuk! Deze spaaractie van MCD is ontwikkeld, ontworpen en geleverd door VMM Concepts

MCD

Bij besteding van €20,- werden zogenaamde sleeves weggegeven waar de tien te sparen verschillend gekleurde emmertjes ingezet kunnen worden. De emmertjes konden kinderen (maar natuurlijk ook volwassenen)  sparen d.m.v. de aankoop van hiervoor geselecteerde actieproducten, maar ze waren ook los te koop.

Bij een besteding in de winkel ontvingen de consumenten gratis één van de 18 verschillende soorten zaadjes die kunnen worden gekweekt in de kweekemmertjes. Op de verpakking van alle zaden staat precies uitgelegd wanneer ze gezaaid kunnen worden en hoe ze de planten moeten verzorgen.

EXTRA ACTIVATIE

Daarnaast heeft VMM ook een online lesprogramma beschikbaar gesteld om alles te weten te komen over hoe je zaadjes kunt opkweken tot je een eigen tuintje hebt, waardoor de scholen deze actie konden omarmen.

Jong geleerd..


Klanten